Hoe kunnen hulpmiddelen stoppen met roken makkelijker maken?

We begrijpen dat stoppen met roken niet alleen over de lichamelijke kant gaat, maar dat rokers ook hulp nodig hebben bij mentale en gewoonteproblemen. Onthoud een ding: om de uitdaging aan te gaan, moet je gemotiveerd blijven en niet vergeten dat wij er zijn om je te helpen je doel te bereiken en hulp en ondersteuning te bieden gedurende je hele reis naar een rookvrij bestaan.

Redenen om te stoppen

Waarom wil je stoppen met roken? Een duidelijk motivatie kiezen, geeft je de vastberadenheid die je nodig hebt om door te zetten. Als je niet precies weet wat je motivatie is, dan gaan we dat samen uitzoeken.

Stoppen-met-roken-plan om je op weg te helpen

Je voorbereiden op stoppen met roken kan een intimiderende ervaring zijn. Om je op weg te helpen, hebben we een stoppen-met-roken-plan opgesteld. Je kunt het gebruiken om je kans van slagen te vergroten en je voor te bereiden op je eerste dag zonder sigaretten. Begin met plannen hoe je gaat stoppen met roken.

Rookvrij worden

Roken is een van de moeilijkste gewoontes om op te geven. Het is een groot deel van je leven geworden, met sterke associaties met dagelijkse routines, sociale situaties en zelfs je gevoel over wie je bent. Het is moeilijk om te besluiten te stoppen met roken. Het is nog moeilijker om sigaretten daadwerkelijk op te geven, want roken is sterk verslavend.
Laat je helpen rookvrij te worden.

Tips om behoefte aan roken te beheersen

De behoefte aan een sigaret kan je altijd en overal overvallen. Om die onder controle te houden en sterk te blijven als je in de verleiding komt om te roken, kun je onze tips voor stoppen met roken proberen.

Productwijzer

Je hebt besloten te stoppen met roken, maar twijfelt misschien nog welk nicotinevervangend hulpmiddel geschikt is voor jou. Kauwgom of pleister? Welke dosering is geschikt voor mij? Ons aanbevelingshulpmiddel kan je helpen te beslissen welk product geschikt is voor jou.

Veelgestelde vragen

Of je nu gewoon wilt minderen, voor de eerste keer stopt met roken of voor de miljoenste keer, je hebt vast en zeker vragen. Hier vind je de antwoorden op de vragen die ons het vaakst gesteld worden.

Ontdek onze hulpmiddelen

Gebruik de juiste hulpmiddelen om je te helpen stoppen met roken. Meer informatie

Onze principes begrijpen

Ontdek de hoofdprincipes om je te helpen stoppen met roken. Meer informatie

Ontvang hulp

Op deze pagina meer hulp en advies Meer informatie

Wat zijn de beste nicotinevervangers?

Door op deze link te klikken kies je er voor om onze website te verlaten. Alhoewel wij geloven dat de website waar je naar toe wordt gestuurd het beste voor u heeft, het blijft een onafhankelijke website die niet onder onze controle is. Vandaar dat wij de content van de website niet steunen en hebben wij geen verantwoordelijkheid voor de website’s content en privacy. Dat begrijp ik.

Bent u ouder dan 18 jaar?

Ga naar uw docter voor advies.

Nicotinell® producten kunt u niet gebruiken wanneer u jonger dan 18 jaar. Ga naar uw dokter voor advies.

OK